Iedereen gaat het liefst zo onbezorgd mogelijk op vakantie. Toch kunnen er voorafgaand aan, of tijdens je vakantie onverwachte calamiteiten voordoen. Hierdoor kan het zijn dat je niet kunt gaan, voortijdig terug moet keren of dat je met materiële of lichamelijke schade komt te staan in het buitenland. Dit kan hoge kosten met zich meebrengen en de juiste verzekering is daarom erg belangrijk.
 
Naast basisverzekeringen kun je ook kiezen voor aanvullende dekkingen. Ben je benieuwd welke handig zijn voor jou? Wij geven je graag advies. Als onafhankelijk adviseur regelen wij de verzekeringen die het beste passen bij jouw persoonlijke situatie. Zo ben je goed verzekerd met een passende premie. Bovendien weet je dan zeker dat je geen overbodige verzekeringen hebt.

Reisverzekering

Verzekerd van een onbezorgde vakantie.

Met een goede reisverzekering hoeft u zich geen zorgen te maken over calamiteiten tijdens uw vakantie. U moet er toch niet aan denken dat door een inbraak in uw vakantieverblijf uw welverdiende rust verandert in een nachtmerrie. Naast de materiele schade kunnen met name de medische kosten in het buitenland kunnen erg hoog uitvallen. Wanneer deze kosten dan niet onder de basisverzekering vallen dan zijn de gevolgen niet te overzien.

Wij verzekeren u graag op een manier die past bij uw persoonlijke reisstijl. U kunt kiezen uit twee typen reisverzekeringen. Wij bieden u de mogelijkheid om een doorlopende of aflopende reisverzekering te sluiten. Afhankelijk van uw persoonlijke voorkeuren zetten we de mogelijkheden voor uw op een rijtje.

Neem contact met ons op

Annuleringsverzekering

De annuleringsverzekering dekt de financiële gevolgen van een annulering van een reis tot een bepaald bedrag. Ook wanneer u uw vakantie vroegtijdig moet afbreken, vallen de resterende kosten onder de dekking van deze verzekering.

Neem contact met ons op

Pleziervaartuigverzekering

Waterdichte zekerheid voor uw boot.

Wat is er heerlijker dan onbezorgd te genieten op uw boot. Het caribisch gebied is  bij uitstek zeer geschikt om te genieten van de mogelijkheden die het water biedt. Dit wil dan ook zeggen dat u niet de enige bent die zich op het water begeeft.

Neem contact met ons op

Verzekeringen voor Vakantie & Recreatie

Ga direct naar onze schadepagina en vul het contactformulier in. Dan helpen wij u zo snel mogelijk.

Direct schade melden