Bedrijfsgebouw & Inventaris

Je bedrijfsgebouw en kostbaarheden zijn je bedrijf vanzelfsprekend erg dierbaar. Het is daarom belangrijk dat deze tijdens de bouw, in het pand en zelfs daarbuiten goed verzekerd kunnen worden. Dit geldt voor de meest voorkomende risico’s, afgestemd op je persoonlijke voorkeuren.
Naast basisverzekeringen kun je ook kiezen voor aanvullende dekkingen. Ben je benieuwd welke handig zijn voor jouw bedrijf? Wij geven je graag advies. Als onafhankelijk adviseur regelen wij de verzekeringen die het beste passen bij jouw persoonlijke situatie. Zo ben je goed verzekerd met een passende premie. Bovendien weet je dan zeker dat je geen overbodige verzekeringen hebt.

Bedrijfsgebouwen verzekering

Bedrijfsgebouwverzekering op maat

Uw bedrijfspand is het visitekaartje van uw bedrijf en de plaats waar uw producten of diensten worden gerealiseerd. Daarom is het belangrijk om uw bedrijfspand te verzekeren met een goede opstalverzekering bedrijfspand.

Neem contact met ons op

Bouwverzekering

U gaat een woning bouwen of verbouwen

Uw eigen woning (laten) bouwen of verbouwen is een spannend project. Daarbij kan er wel eens iets misgaan. Dit kan zijn een menselijke fout, of bijvoorbeeld een storm waardoor uw in aanbouw zijnde woning wordt beschadigd. Maar ook diefstal van bouwmaterialen behoort tot de mogelijkheden van de dekking.

Neem contact met ons op

Inventaris

Zekerheid met de inventarisverzekering en de goederenverzekering

Een inventarisverzekering en een goederenverzekering verzekeren u tegen de gevolgen van onder andere schade door brand, inbraak, ontploffing en blikseminslag, overstroming

Stel u voor dat door inbraak uw voorraad goederen wordt gestolen, en u de voorraad opnieuw moet inkopen. Of dat door brand de volledige voorraad goederen en inventaris (als kassa en kantoormeubelen) verloren gaan, dit zijn kosten die het voortbestaan van de onderneming in gevaar kunnen brengen wanneer deze niet op de juiste manier zijn verzekerd.

U bepaalt zelf welke dekking u wenst. Wij zullen bij de verschillende maatschappijen voor offertes zodat u de mogelijkheid heeft om te kiezen tussen verschillende maatschappijen, voorwaarden en premies. Wij zullen ervoor zorgen dat u de meest scherpe premies krijgt aangeboden.

Door de schade kunt u waarschijnlijk -een deel van- de werkzaamheden niet langer uitvoeren, waardoor u ook omzetderving heeft. Deze is daarom meeverzekerd in deze zakelijke inboedelverzekering.

Neem contact met ons op

Verzekeringen voor Bedrijfsgebouw & Inventaris

Ga direct naar onze schadepagina en vul het contactformulier in. Dan helpen wij u zo snel mogelijk.

Direct schade melden