Ben je geĆÆnteresseerd in een huis op Bonaire of heb je de wens om zelf een woning te bouwen? Bij CF Verzekeringen kun je eenvoudig online de mogelijkheden voor je hypotheek op Bonaire berekenen. Wij bieden een gebruiksvriendelijke tool waarmee je snel inzicht krijgt in de financieringsmogelijkheden voor jouw huis op Bonaire. Ons team heeft ruim 20 jaar ervaring met hypotheken en ruim 15 jaar ervaring met hypotheken op Bonaire. Vol toewijding staan wij voor je klaar om al je vragen te beantwoorden en je te begeleiden bij het afsluiten van een hypotheek op Bonaire of een (woon)verzekering die naadloos aansluit op jouw behoeften en financiĆ«le situatie.

Of je nu zelf op Bonaire gaat wonen of een huis op Bonaire wilt kopen als investering, CF Verzekeringen is jouw vertrouwde partner gedurende het hele proces. Wij begrijpen dat het proces van het kopen van onroerend goed op Bonaire complex kan zijn, en daarom bieden we uitgebreide ondersteuning, vanaf de aanvraag en bemiddeling tot de soepele communicatie met taxateurs, makelaars, notarissen en aannemers.

Hypotheek op Bonaire

Stel, je wilt een woning kopen of herfinancieren op Bonaire, dan kan het een uitdaging zijn om te bepalen waar te beginnen. CF Verzekeringen helpt je van A tot Z bij het realiseren van deze woonwens. Wij bieden maatwerk advies over een hypotheek op Bonaire en helpen je bij het berekenen van een hypotheek op Bonaire. Een ander voordeel van CF Verzekeringen is dat we zijn gevestigd op Bonaire. Hier hebben wij een ruim netwerk opgebouwd zodat wij onze klanten compleet kunnen ontzorgen, ook wanneer ze nog niet op Bonaire wonen. Onze nauwe samenwerking met hypotheekverstrekkers, banken, verzekeraars, taxateurs en notarissen zorgt gegarandeerd voor een soepele afhandeling.

Met de door jouw aangeleverde informatie kunnen wij zo snel mogelijk beoordelen welke bank en hypotheek het beste bij je past, elke bank in de Caribbean heeft namelijk zo zijn eigen acceptatieregels en doelgroep(en). Hierdoor heb je een one-stop-shop op Bonaire en hoef je niet zelf naar bank A, B of C om een traject in te gaan.

Wij doen bijvoorbeeld zaken met Guardian, Orco bank, RBC, Ennia en Centrale Hypotheek Bank (CHB).

Wij bekijken voor jou bij welke bank de hypotheekaanvraag de grootste kans van slagen heeft en onderhandelen voor jou bij de rente en de voorwaarden.

Samen met onze begeleiding van A-tot-Z, onze open communicatiestructuur en verwachtingsmanagement kijken wij graag met je naar de beste oplossing.

Een hypotheek en verzekeringen aanvragen op Bonaire werkt net iets anders dan normaal, dus wil je hierover advies?
Neem dan contact met ons op.

1: Hoe hoog is mijn maximale hypotheek op Bonaire?

Dit is moeilijk te zeggen en hangt van verschillende factoren af; bijvoorbeeld de hoogte van het inkomen, acceptatiecriteria van de banken en of er bijvoorbeeld huurinkomsten uit de woning zijn of gaan komen. Voor een indicatie kun je onze online tool gebruiken. Uiteraard kun je altijd een afspraak maken bij ons voor een advies op maat te krijgen.

2: Hoeveel eigen geld moet ik inleggen om een hypotheek op Bonaire te krijgen?

De meeste banken geven aan dat er 30% van de getaxeerde marktwaarde aan eigen geld ingebracht moet worden, in sommige situaties kan dit ook minder zijn. Daarnaast zijn er ook aanvullende kosten waar je rekening mee moet houden, zoals de 5% overdrachtsbelasting, notariskosten, taxatiekosten en advies- en bemiddelingskosten voor je hypotheek. Dit percentage van 30% kan ook lager zijn, maar dat hangt af van alle variabelen in de hypotheekaanvraag.

Voorbeeld:
Een huis kost $ 200.000,- . De hypotheek bedraagt dan 70% , dus $ 140.000,- De aanvullende kosten zijn circa $ 16.000,- Deze aanvullende kosten moet je ook uit eigen middelen betalen. Dit betekent dat je dan $ 76.000,- aan eigen geld moeten inleggen. Maar, dit kan in sommige situatie ook minder zijn. Elke aanvraag is maatwerk.

3: Hoe kom ik aan zoveel eigen geld?

Dit kan spaargeld zijn vanuit je privƩ situatie of vanuit je BV of een lening van familie/kennissen. Als je genoeg overwaarde hebt in Nederland, kan je misschien de hypotheek in Nederland verhogen om zo de inbreng van eigen geld te realiseren.

4: Heeft een hypotheek op Bonaire dezelfde voorwaarden als in Nederland?

Nee, sommige voorwaarden zijn hetzelfde maar hypotheken op Bonaire kennen ook andere voorwaarden dan in Nederland. Crooij & Flipse adviseert je over de verschillende voorwaarden.

5: Kan ik in Nederland een hypotheek afsluiten om een huis op Bonaire te kopen?

Nee, banken in Nederland accepteren geen onderpand op Bonaire als zekerheid.

6: Kan ik op Bonaire een aflossingsvrije hypotheek afsluiten?

Nee, de banken willen alleen een annuĆÆteiten hypotheek afsluiten. Bij hoge uitzondering wordt een klein deel van de hypotheek aflossingsvrij verstrekt met vaak een korte looptijd.

7: Hoe lang duurt het voordat mijn hypotheek op Bonaire is afgesloten?

Indien alle gevraagde documenten aanwezig zijn en de aanvraag is niet erg ingewikkeld, dan bestaat de kans dat je binnen 5 werkdagen een akkoord krijgt. Bij de complexere aanvragen duurt het vaak langer en uiteraard hangt de verwerkingstijd ook af van de bank af waar de aanvraag loopt.

Neem contact met ons op

Onafhankelijke hypotheekadviseur

Als onafhankelijke hypotheekadviseur zijn we in staat om een breed aanbod aan hypotheek- en verzekeringsmogelijkheden op Bonaire te onderzoeken, zonder enige beperkingen of voorkeuren voor bepaalde financiƫle instellingen. Onze focus ligt op het vinden van de beste oplossingen die perfect aansluiten op de unieke behoeften van onze klanten. Je kunt erop vertrouwen dat wij altijd jouw belangen vooropstellen en dat we transparant en objectief advies bieden bij elke stap van het proces.

Woonhuisverzekering op Bonaire

Naast onze toewijdingen en kennis op het gebied van hypotheken op Bonaire, bieden wij ook passend advies over woonhuisverzekeringen. Zo zijn wij jouw allround partner op Bonaire en kunnen wij je op alle vlakken adviseren. Samen wegen wij alle voordelen en nadelen van diverse maatschappijen af, zodat we tot de beste oplossing voor jouw situatie komen. Iedereen is welkom bij CF Verzekeringen en we vinden altijd een verzekering die aansluit bij jouw persoonlijke wensen.

Meer informatie

Overlijdensrisicoverzekering op Bonaire

Op basis van jouw wensen en/of eventuele eisen van de hypotheekverstrekker, adviseren wij je over de mogelijkheden van een overlijdensrisicoverzekering die je op Bonaire kan afsluiten. Of het nu gaat om een eenmalige uitkering voor de aflossing van je hypotheek of een periodieke uitkering voor je nabestaanden, ons deskundige team verzorgt dan een zorgvuldige aanvraag op Bonaire. We zorgen ervoor dat de overlijdensrisicoverzekering naadloos wordt gekoppeld aan je hypotheek. Met de hulp van CF Verzekeringen kun je vertrouwen op de juiste bescherming voor zowel jou als je dierbaren, waardoor je met gemoedsrust de volgende stappen kunt zetten in je vastgoedavontuur op Bonaire.

Neem contact op

CF Verzekeringen staat klaar om je te helpen met al je vragen rondom het verkrijgen van een hypotheek op Bonaire. Ons doel is om je volledig inzicht te geven in je financiƫle opties en je te begeleiden met deskundigheid en toewijding naar een succesvolle vastgoedtransactie op het mooie Bonaire. Neem vandaag nog contact met ons op en laat ons je helpen je woondroom op Bonaire te verwezenlijken.

 

Neem contact met ons op