Als ondernemer kun je aansprakelijk gesteld worden voor keuzes die jijzelf of je werknemers maken in naam van het bedrijf. Om het risico hierop zo klein mogelijk te houden, stemmen we verzekeringen af op je eigen bedrijfsvoering.
 
Zo kun je naast basisverzekeringen ook kiezen voor aanvullende dekkingen. Ben je benieuwd welke handig zijn voor jouw bedrijf? Wij geven je graag advies. Als onafhankelijk adviseur regelen wij de verzekeringen die het beste passen bij jouw persoonlijke situatie. Zo ben je goed verzekerd met een passende premie. Bovendien weet je dan zeker dat je geen overbodige verzekeringen hebt.

Beroepsaansprakelijkheidsverzekering

Beroepsaansprakelijkheidsverzekering voor adviserende beroepen Werkt u in een adviserend beroep? Dan kan een fout van u of één van uw werknemers grote gevolgen hebben. Met een beroepsaansprakelijkheids-verzekering weet u zich verzekerd tegen vermogensclaims als gevolg van bijvoorbeeld verkeerde adviezen.

Neem contact met ons op

Bestuurdersaansprakelijkheids-
verzekering

Bestuurdersaansprakelijkheidsverzekering beschermt privé-vermogen

Bent u bestuurder, commissaris of toezichthouder van een vennootschap? Dan kunt u, als de onderneming door de rechter wordt veroordeeld, hiervoor als bestuurder aansprakelijk worden gesteld in uw privé-vermogen. De bestuurdersaansprakelijkheidsverzekering dekt dit risico af.

Ook voor een onbedoelde fout of voor illegale of onverantwoordelijke daden van uw medebestuurders kunt u als bestuurder aansprakelijk worden gesteld. In dat geval kan ook uw privé-vermogen worden gevorderd. De bestuurdersaansprakelijkheidsverzekering verzekert u tegen dit risico en de juridische kosten die u in een dergelijke situatie moet maken.

Loopt u risico om als bestuurder aansprakelijk te kunnen worden gesteld?

Deze vraag kunnen wij pas beantwoorden als wij u hebben gesproken. Mocht het antwoord ‘ja’ zijn, dan kunnen wij u helpen met een uitstekende bestuurdersaansprakelijkheidsverzekering. Mocht u dan toch als bestuurder aansprakelijk worden gesteld, weet u in elke geval zeker dat dit uw privĂ©-vermogen niet aantast. Bel ons gerust voor een vrijblijvend gesprek.

Voordelen van de bestuurdersaansprakelijkheidsverzekering

  • Dekking van aansprakelijkheid bestuurders, commissarissen en toezichthouders.
  • Ook juridische kosten van eventueel verweer worden vergoed.
  • Scherpe premie en uitstekende voorwaarden.
Neem contact met ons op

Verzekeringen voor Rechten & Plichten

Ga direct naar onze schadepagina en vul het contactformulier in. Dan helpen wij u zo snel mogelijk.

Direct schade melden