Bij het runnen van een bedrijf komen heel wat interne en externe risico‚Äôs kijken die de continu√Įteit van je bedrijf kunnen schaden. Om de meest voorkomende risico‚Äôs die komen kijken bij jouw ondernemerschap uit te sluiten, stemmen we verzekeringen af op jouw persoonlijke voorkeuren.
 
Zo kun je naast basisverzekeringen ook kiezen voor aanvullende dekkingen. Ben je benieuwd welke handig zijn voor jouw bedrijf? Wij geven je graag advies. Als onafhankelijk adviseur regelen wij de verzekeringen die het beste passen bij jouw persoonlijke situatie. Zo ben je goed verzekerd met een passende premie. Bovendien weet je dan zeker dat je geen overbodige verzekeringen hebt.

Bedrijfsschadeverzekering

Een bedrijfsschadeverzekering dekt vaste kosten én omzetderving. Als uw bedrijf wordt getroffen door van buiten komend onheil is dat al vervelend genoeg. Maar uw opstal- en inventaris-, en goederenverzekering dekken niet de schade die u oploopt wanneer uw bedrijfsprocessen stil komen te liggen. Als u dit risico af wil dekken, sluit u een bedrijfsschadeverzekering af.

Neem contact met ons op

Extra kostenverzekering

Met de extra kostenverzekering kunt u snel weer aan de slag na een calamiteit. Als u bijvoorbeeld na een brand uw bedrijfsprocessen voort moet zetten op een andere locatie, brengt dat veel extra kosten met zich mee. De extra kostenverzekering vergoedt de extra kosten van uw tijdelijke bedrijfspand en de apparatuur die u moet huren. Zo kunt u weer snel herstarten.

De extra kosten verzekering is met name bedoeld voor ondernemers die aan een bescheiden investering genoeg hebben om hun werkplek te herstellen. Bijvoorbeeld als u geen eigen bedrijfspand nodig heeft om uw omzet te kunnen continueren.

Extra kosten verzekering of andere oplossing?

De extra kostenverzekering verzekert echter geen omzetderving. Mocht een grote schade ook invloed hebben op uw winst, dan is een bedrijfsschadeverzekering wellicht beter geschikt voor uw situatie. Twijfelt u welke polis het beste bij u past? Vraag het ons, wij adviseren u graag.

Voordelen van de extra kostenverzekering

  • Dekking van de tijdelijke kosten ten behoeve van de herstart van uw werkzaamheden.
  • Geschikt voor ondernemers die geen eigen bedrijfspand nodig hebben voor hun activiteiten.
  • Scherpe premie en uitstekende voorwaarden.
Neem contact met ons op

Verzekeringen voor Schade & Kosten

Ga direct naar onze schadepagina en vul het contactformulier in. Dan helpen wij u zo snel mogelijk.

Direct schade melden