- Crooij en Flipse verzekeringen -

Vereniging van Eigenaren

Wij ondersteunen u bij het kiezen van de juiste zekerheid

V.V.E

Opstalverzekering voor appartementencomplex
Ook een appartementencomplex zal op de juiste manier moeten worden verzekerd om problemen te voorkomen bij bv een brand of storm welke het gebouw verwoest. Iedere eigenaar heeft een andere belang, sommige leden verhuren het appartement of huisje, sommige niet. Om ervoor te zorgen dat alle neuzen binnen de vereniging de juiste kant op staan is een goede en heldere informatieverstrekking van groot belang.


Voorkom onderverzekering

Wat zeer belangrijk is ervoor te zorgen dat de herbouwwaarde van het appartementen complex/huizenpark op de juiste manier wordt vastgesteld en ook regelmatig onder de loep wordt genomen om problemen als onderverzekering te voorkomen. U wilt tenslotte dat als u schade heeft u volledig schadeloos wordt gesteld.

Wij kunnen helpen en voor u de mogelijkheden die er zijn overzichtelijk op een rijtje zetten.
Daarnaast kunnen wij presentaties verzorgen voor bestuur of leden van de vereniging van eigenaren en zijn wij rechtstreeks via e-mail of skype, waardoor afstand geen probleem is.
Wij behartigen de belangen van de vereniging van eigenaren op verzekeringsgebied.

Geen risico nemen met de spullen in het appartement. We zijn ons vaak niet bewust van alle zaken die in ons huis staan. De waarde van de inboedel wordt daarom door velen onderschat. Ga maar eens na welke apparaten, meubels, kleding en verzamelingen u in uw woning aantreft. Met een goede Inboedelverzekering bent u verzekerd tegen schade aan deze huisraad door bijvoorbeeld brand, blikseminslag, diefstal of waterschade. Maar het is wel belangrijk dat u jaarlijks de waarde van uw inboedel in de gaten houdt tegen onderverzekering. Voor een vereniging van eigenaren is het vaak nog iets complexer. Welke inboedel valt onder de Vereniging van Eigenaren ? Welke inboedel is van de bewoner? Ook hier is het weer van groot belang om dit goed af te stemmen om problemen bij schade te voorkomen. Wij kunnen samen met u de mogelijkheden met u doornemen en u wijzen op zaken waaraan u wellicht zelf niet heeft gedacht. Uiteraard streven wij altijd naar de meest scherpe tarieven tegen de beste voorwaarden. Waarbij ook een collectieve inboedelverzekering tot de mogelijkheden behoort.

Tijden veranderen waardoor men steeds vaker de kans loopt om aansprakelijk gesteld te worden. Aansprakelijkheidsverzekeringen zijn dan ook steeds meer onmisbaar in ons dagelijkse leven. Zo ook voor een verening van eigenaren.

Bij aansprakelijkheid van vereniging van eigenaren kunt u denken aan bv balkon dat afbreekt waardoor schade aan derden ontstaat. Of een toegangspoort dat hapert waardoor schade aan derden wordt veroorzaakt. Dit kan zijn materielle of letselschade. Aansprakelijk is en blijft een lastig begrip aangezien het niet altijd goed is vast te stellen wanneer men wel of niet aansprakelijk is. Doordat het gebied zo grijs is, is het destemeer van belang het aansprakelijkheidsrisico goed op te vangen middels een verzekering.

De voorwaarden en premies van de aansprakelijkheidsverzekering kunnen varieren ook hierbij is een goede begeleiding dan ook van groot belang. Wij kunnen samen met u de mogelijkheden met u doornemen.

Crooij en Flipse Verzekeringen

Uw onafhankelijke verzekeringsadviseur op Bonaire

Wij geven u graag advies

WhatsApp Vraag via Whatsapp