Vereniging van Eigenaren

Wij ondersteunen je bij het kiezen van de juiste zekerheid. Hieronder lees je meer over de diverse verzekeringen die wij bieden voor VvE’s. Welke verzekeringen het beste bij jouw situatie passen bespreken we graag persoonlijk. Dat is namelijk helemaal afhankelijk van jouw wensen.

Opstalverzekering

Opstalverzekering voor appartementencomplex

Ook een appartementencomplex zal op de juiste manier moeten worden verzekerd om problemen te voorkomen bij bv een brand of storm welke het gebouw verwoest. Iedere eigenaar heeft een ander belang, sommige leden verhuren het appartement of huis, sommige niet. Om ervoor te zorgen dat alle neuzen binnen de vereniging de juiste kant op staan is goede en heldere informatieverstrekking van groot belang.

Voorkom onderverzekering

Wat zeer belangrijk is ervoor te zorgen dat de herbouwwaarde van het appartementen complex/huizenpark op de juiste manier wordt vastgesteld en ook regelmatig onder de loep wordt genomen om problemen als onderverzekering te voorkomen. Je wilt tenslotte dat als je schade hebt je volledig schadeloos wordt gesteld.

Wij kunnen helpen en voor jou de mogelijkheden die er zijn overzichtelijk op een rijtje zetten.
Daarnaast kunnen wij presentaties verzorgen voor bestuur of leden van de vereniging van eigenaren en zijn wij rechtstreeks via e-mail of skype, waardoor afstand geen probleem is.
Wij behartigen de belangen van de vereniging van eigenaren op verzekeringsgebied.

Neem contact met ons op

Inventaris / inboedelverzekering

Geen risico nemen met de spullen in het appartement

We zijn ons vaak niet bewust van alle zaken die in ons huis staan. De waarde van de inboedel wordt daarom door velen onderschat. Ga maar eens na welke apparaten, meubels, kleding en verzamelingen je in jouw woning aantreft. Met een goede Inboedelverzekering ben je verzekerd tegen schade aan deze huisraad door bijvoorbeeld brand, blikseminslag, diefstal of waterschade. Maar het is wel belangrijk dat je jaarlijks de waarde van jouw inboedel in de gaten houdt om  onderverzekering te voorkomen. Voor een vereniging van eigenaren is  dit vaak nog iets complexer.

Welke inboedel valt onder de Vereniging van Eigenaren ? Welke inboedel is van de bewoner? Ook hier is het weer van groot belang om dit goed af te stemmen om problemen bij schade te voorkomen. Wij kunnen samen met je de mogelijkheden doornemen en je wijzen op zaken waaraan je wellicht zelf niet hebt gedacht. Uiteraard streven wij altijd naar de meest scherpe tarieven tegen de beste voorwaarden. Waarbij ook een collectieve inboedelverzekering tot de mogelijkheden behoort.

Neem contact met ons op

Aansprakelijkheidsverzekering

Tijden veranderen waardoor men steeds vaker de kans loopt om aansprakelijk gesteld te worden. Aansprakelijkheidsverzekeringen zijn dan ook steeds meer onmisbaar in ons dagelijkse leven. Zo ook voor een vereniging van eigenaren.

Bij aansprakelijkheid van vereniging van eigenaren kun je denken aan bv een balkon dat afbreekt waardoor schade aan derden ontstaat. Of een toegangspoort dat hapert waardoor schade aan derden wordt veroorzaakt. Dit kan zijn materiële of letselschade. Aansprakelijk is en blijft een lastig begrip aangezien het niet altijd goed is vast te stellen wanneer men wel of niet aansprakelijk is. Doordat het gebied zo grijs is, is het des temeer van belang het aansprakelijkheidsrisico goed op te vangen middels een verzekering.

De voorwaarden en premies van de aansprakelijkheidsverzekering kunnen variëren ook hierbij is een goede begeleiding dan ook van groot belang. Wij kunnen samen met je de mogelijkheden doornemen.

Neem contact met ons op

Jouw onafhankelijke
verzekeringsadviseur
op Bonaire