Ben je onderweg of op reis, dan is het een fijn idee als je beschermd bent tegen de meest voorkomende risico’s op schade. Aan jezelf, je vervoersmiddel of aan anderen.
 
Naast basisverzekeringen kun je ook kiezen voor aanvullende dekkingen. Ben je benieuwd welke handig zijn voor jou? Wij geven je graag advies. Als onafhankelijk adviseur regelen wij de verzekeringen die het beste passen bij jouw persoonlijke situatie. Zo ben je goed verzekerd met een passende premie. Bovendien weet je dan zeker dat je geen overbodige verzekeringen hebt.

Autoverzekering

Als het om auto’s gaat, heeft ieder zo z’n eigen smaak. De een gaat voor een praktische gezinsauto en de ander heeft een voorkeur voor een sportieve cabrio. Ondanks deze verschillen willen we allemaal hetzelfde; er zeker van zijn dat we onze auto kunnen gebruiken wanneer we hem nodig hebben.

U bent zuinig op uw auto. Het is immers een kostbaar bezit dat u de vrijheid heeft om te gaan en staan waar u wilt. Het is dan ook van groot belang dat u een autoverzekering heeft die bij u past. Er zijn verschillende dekkingen zoals WA, Wa beperkt Casco en een volledige casco dekking. Daarnaast zijn er ook mogelijkheden om de dekkingen uit te breiden met bijvoorbeeld een ongevallen inzittendenverzekering. Zuinig autorijden begint met een goede autoverzekering die past bij uw persoonlijke situatie, waarbij ook goed wordt gekeken naar de polisvoorwaarden en eigen risico’s. Wij adviseren u graag over de beste en meest voordelige oplossing, die aansluit bij uw wensen.

Lage premies door concurrentie

In de afgelopen jaren is de concurrentie tussen verzekeraars enorm toegenomen. Daardoor zijn de premies voor nieuwe autoverzekeringen sterk gedaald. Het kan voor u interessant zijn om over te stappen naar een andere verzekeraar. Wij zijn u daarbij graag van dienst en bemiddelen graag bij uw gewenste keuze. Op basis van wat u belangrijk vindt, vergelijken wij de producten, voorwaarden en kwaliteit van dienstverlening van verschillende verzekeraars.

Bescherming van uw opgebouwde no-claim

Wie jarenlang schadevrij rijdt, wordt beloond met de zogenaamde no-claim korting op de premie van zijn autoverzekering. Maar wie een aanrijding krijgt waarvoor hij verantwoordelijk wordt gesteld, raakt direct een flink stuk van deze no-claim kwijt. Gelukkig bieden steeds meer verzekeraars hiervoor een oplossing met een aanvullende no-claim beschermer. Zuinig auto rijden begint met een goede autoverzekering die past bij uw persoonlijke situatie. Wij adviseren u graag over de beste en meest voordelige oplossing voor u.

Neem contact met ons op

Motorverzekering

Een Wettelijke Aansprakelijkheidsverzekering (WA) is een verplichte verzekering zowel op de BES eilanden, als op de overige eilanden. De WA-dekking omvat schade die u een ander toebrengt. De premies en voorwaarden van de verschillende verzekeraars lopen flink uiteen. De premies zijn afhankelijk van verschillende factoren zoals bv aantal CC, merk en type. Wij zetten deze verschillen graag voor u op een rijtje.

 

Neem contact met ons op

Scooterverzekering

Ook voor uw scooter is een WA verzekering is een verplichte verzekering zowel op de BES eilanden als de overige eilanden. De WA-dekking omvat schade die u een ander toebrengt. De premies en voorwaarden van de verschillende verzekeraars kunnen behoorlijk verschillend zijn. De premies zijn afhankelijk van verschillende factoren zoals bv aantal CC. Wij zetten deze verschillen graag voor u op een rijtje.

Wettelijke Aansprakelijkheid (WA)

De wet verplicht iedereen die op een bromfiets rijdt zich te verzekeren tegen de gevolgen van wettelijke aansprakelijkheid. De WA-dekking omvat schade die u een ander toebrengt tot € 1.000.000,–. De premie voor WA is afhankelijk van uw leeftijd, uw postcode en no-claimkorting.

Neem contact met ons op

Ongevallen
inzittendenverzekering

Omdat een ongeluk nooit is te voorzien.

Een ongeval is helaas niet altijd te voorkomen. Veel ongelukken gebeuren gewoon thuis of op het werk. De gevolgen kunnen zeer ingrijpend zijn, bijvoorbeeld bij blijvende invaliditeit.

Een ongevallenverzekering keert een vooraf vastgesteld bedrag uit als u door een ongeval blijvend letsel oploopt of komt te overlijden.

Bij blijvende invaliditeit stelt de verzekeraar de uitkering vast aan de hand van een percentage waarop de ontstane handicap wordt beoordeeld. Als u bijvoorbeeld volledig blind wordt, keert de verzekeraar het bedrag voor 100% uit. Raakt u tijdens een ongeval uw pink kwijt, dan wordt de handicap minder zwaar beoordeeld en ontvangt u een deel van het vooraf vastgestelde bedrag.

Bent u op zoek naar een ongevallenverzekering tegen een scherpe premie en met een uitgebreide service? Dan bieden wij u een prima oplossing.

Neem contact met ons op

Verzekeringen voor huis
en woning

Ga direct naar onze schadepagina en vul het contactformulier in. Dan helpen wij u zo snel mogelijk.

Direct schade melden