Je huis en woning met daarin je kostbaarheden zijn vanzelfsprekend erg dierbaar. Het is daarom een fijn idee dat deze tijdens de bouw, in huis en zelfs buitenshuis goed verzekerd zijn. Naast je huis en woning geldt dit voor de meest voorkomende risico’s, afgestemd op je persoonlijke voorkeuren.
Er zijn divers basisverzekeringen voor je huis en woning, maar je kunt ook kiezen voor aanvullende dekkingen. Ben je benieuwd welke handig zijn voor jou? Wij geven je graag advies.
Als onafhankelijk adviseur regelen wij de verzekeringen die het beste passen bij jouw persoonlijke situatie. Zo ben jij en is je huis en woning goed verzekerd met een passende premie. Bovendien weet je dan zeker dat je geen overbodige huis en woning verzekeringen hebt.

Opstal- / Woonhuisverzekering

Van dak tot fundering verzekerd

U moet er niet aan denken uw huis door brand wordt verwoest of wordt getroffen door een storm of de gevolgen daarvan. En vergist u zich niet in het feit dat ook op de benedenwindse eilanden als Bonaire, Aruba en Curaçao het stormrisico aanzienlijk is.

Met een woonhuisverzekering bent u verzekerd tegen schade aan uw huis door onder andere blikseminslag, brand, storm en waterschade.

De premie voor uw woonhuisverzekering is gebaseerd op de herbouwwaarde van uw woning. Dit is het bedrag dat nodig is om uw huis opnieuw te bouwen. De meeste verzekeraars berekenen deze waarde aan de hand van het aantal m2 van de woning en het type huis.

Onderverzekering voorkomen

Het is dan ook van belang om ervoor te zorgen dat de herbouwwaarde van uw woonhuisverzekering op de juiste manier wordt vastgesteld. Daarnaast is het van belang om regelmatig het verzekerd bedrag onder de loep te nemen, om problemen als onderverzekering te voorkomen. U wilt tenslotte dat  als u (een gedekte) schade heeft, geen slapeloze nachten door vragen of u wel voldoende verzekerd bent, want tenslotte wilt u volledig schadeloos worden gesteld. Wij kunnen u helpen een woonhuisverzekering te vinden die bij op het gebied van premie en voorwaarden bij u past, waarbij wij de mogelijkheden die er zijn overzichtelijk voor u op een rijtje zetten.

Neem contact met ons op

Inboedelverzekering

Geen risico nemen met de spullen in uw woning

We zijn ons vaak niet bewust van alle zaken die in ons huis staan. De waarde van de inboedel wordt daarom door velen onderschat. Ga maar eens na welke apparaten, meubels, kleding en verzamelingen u in uw woning aantreft.

Met een goede Inboedelverzekering bent u verzekerd tegen schade aan deze huisraad door bijvoorbeeld brand, blikseminslag, diefstal of waterschade. Maar het is wel belangrijk dat u jaarlijks de waarde van uw inboedel in de gaten houdt tegen onderverzekering.

Onderverzekering

Uiteraard zoekt u een inboedelverzekering tegen een scherpe premie en met een uitgebreide service. Wij kunnen u een prima oplossing aanbieden.

Neem contact met ons op

Kostbaarhedenverzekering

Uw kostbaarheden goed verzekerd

U speelt graag piano en heeft er een in uw woonkamer staan. U houdt van kunst en heeft een bijzonder schilderij boven het dressoir hangen. Kostbare zaken die al snel buiten de dekking van uw inboedelverzekering vallen.

De kostbaarhedenverzekering biedt dekking aan waardevolle voorwerpen of verzamelingen als die door een oorzaak van buitenaf beschadigd, vermist of verloren raken. Bijna alle schadeoorzaken zijn gedekt.
Kostbaarheden die u zoal kunt verzekeren zijn: kunst, antiek, lijfsieraden en instrumenten zoals muziekinstrumenten maar ook foto-, film- en videocamera’s en duikapparatuur.

Ook dekking buitenshuis

De Kostbaarhedenverzekering sluit u meestal per eigendom af en biedt dekking voor waardevolle spullen over de hele wereld. Ook als u ze buitenshuis meeneemt.

Heeft u kostbare spullen die u wilt verzekeren tegen een scherpe premie en met een uitgebreide service? Dan bieden wij u een prima oplossing.

Neem contact met ons op

Aansprakelijkheidsverzekering

U gaat een woning bouwen of verbouwen

Uw eigen woning (laten) bouwen of verbouwen is een spannend project. Daarbij kan er wel eens iets misgaan. Dit kan zijn een menselijke fout, of bijvoorbeeld een storm waardoor uw in aanbouw zijnde woning wordt beschadigd. Maar ook diefstal van bouwmaterialen behoort tot de mogelijkheden van de dekking.

Neem contact met ons op

Bouwverzekering

U gaat een woning bouwen of verbouwen

Uw eigen woning (laten) bouwen of verbouwen is een spannend project. Daarbij kan er wel eens iets misgaan. Dit kan zijn een menselijke fout, of bijvoorbeeld een storm waardoor uw in aanbouw zijnde woning wordt beschadigd. Maar ook diefstal van bouwmaterialen behoort tot de mogelijkheden van de dekking.

Wist u dat een opstalverzekering geen schade vergoedt die ontstaat tijdens bouwen of verbouwen? Hiervoor dient dan ook een bouwverzekering. Dat geldt voor schade aan uw eigen woning en voor schade die het werk aan uw woning veroorzaakt bij anderen. Ook tijdens de onderhoudstermijn.

Aansprakelijkheid is ook mee te verzekeren op een bouwverzekering

Veroorzaken de werkzaamheden schade bij anderen? Dan bent u daarvoor verzekerd. Let op: dit geldt alleen voor schade die u veroorzaakt tijdens de bouw of verbouwing, of tijdens de onderhoudsperiode.
De premie van een bouwverzekering hangt af van een aantal zaken, onder andere:

• De bouwtermijn;
• De (geschatte) eindwaarde van het bouwwerk.

De voorwaarden van bouwverzekering kunnen zeer verschillend zijn bij de verschillende verzekeraars. Het is dan ook van belang om u goed te laten adviseren. Wij helpen u hiermee graag verder.

Neem contact met ons op

Verzekeringen voor Huis en Woning

Ga direct naar onze schadepagina en vul het formulier in. Dan helpen wij je zo snel mogelijk.

Direct schade melden