Je gezin en gezondheid zijn je alles. Het is daarom een fijn idee dat jij en je naasten altijd beschermd zijn tegen de meest voorkomende risico’s. Op ieder moment tijdens je leven, maar ook daarna.
Naast basisverzekeringen kun je ook kiezen voor aanvullende dekkingen. Ben je benieuwd welke handig zijn voor jou? Wij geven je graag advies over het verzekeren van gezin en gezondheid.
Als onafhankelijk adviseur regelen wij de verzekeringen die het beste passen bij jouw persoonlijke situatie. Zo ben je goed verzekerd met een passende premie. Bovendien weet je dan zeker dat je geen overbodige verzekeringen hebt voor gezin en gezondheid.

Ongevallenverzekering

Omdat een ongeluk nooit is te voorzien.

Een ongeval is helaas niet altijd te voorkomen. Veel ongelukken gebeuren gewoon thuis of op het werk. De gevolgen kunnen zeer ingrijpend zijn, bijvoorbeeld bij blijvende invaliditeit.

Een ongevallenverzekering keert een vooraf vastgesteld bedrag uit als u door een ongeval blijvend letsel oploopt of komt te overlijden.

Bij blijvende invaliditeit stelt de verzekeraar de uitkering vast aan de hand van een percentage waarop de ontstane handicap wordt beoordeeld. Als u bijvoorbeeld volledig blind wordt, keert de verzekeraar het bedrag voor 100% uit. Raakt u tijdens een ongeval uw pink kwijt, dan wordt de handicap minder zwaar beoordeeld en ontvangt u een deel van het vooraf vastgestelde bedrag.

Bent u op zoek naar een ongevallenverzekering tegen een scherpe premie en met een uitgebreide service? Dan bieden wij u een prima oplossing.

Neem contact met ons op

Uitvaartverzekering

Een goed verzekerde en verzorgde uitvaart

Een overlijden komt vaak onverwacht. We krijgen er vroeg of laat allemaal mee te maken, want de dood hoort nu eenmaal bij het leven. Niemand denkt er graag over na, maar toch is dat nodig. U wilt toch ook dat uw nabestaanden zich geen zorgen hoeven te maken over de kosten van uw uitvaart?

De prijs van een uitvaart is de laatste jaren flink gestegen. Voor een bescheiden afscheid moet u al snel op $ 7000,- rekenen. Met een Uitvaartverzekering zorgt u ervoor dat uw nabestaanden niet direct te maken krijgen met hoge kosten.

Neem contact met ons op

Ziektekostenverzekering

Een gezonde dekking voor uw ziektekosten

Op Bonaire heeft (bijna) iedereen recht op de basisverzekering. Wij informeren u graag over de dekking van deze basisverzekering en over de mogelijkheden tot bijverzekering.

Absoluut een punt van aandacht is de beperkte dekking die de basisverzekering biedt wanneer u in het buitenland bent voor bijvoorbeeld vakantie.  Een reisverzekering kan grote problemen voorkomen.

Neem contact met ons op

Nabestaandenverzekering

Een financieel vangnet voor uw nabestaanden

Voor de nabestaanden verandert er veel na een overlijden. Ondanks het gemis moeten de achterblijvende gezinsleden verder. Meestal heeft een overlijden direct invloed op de financiële situatie van het gezin. Mogelijk valt er een inkomen weg en moeten er extra kosten worden gemaakt voor bijvoorbeeld kinderopvang.

Met een nabestaandenverzekering, ook wel overlijdensrisicoverzekering genoemd, zorgt u voor een financieel vangnet bij overlijden van een van de partners. Deze verzekering kunt u los sluiten, maar ook gekoppeld aan uw hypotheek. Tegen een geringe premie zorgt u voor zekerheid voor uw nabestaanden.

Het vangnet is niet alleen bedoeld voor de financiële gevolgen direct na het overlijden, maar ook voor later. Denkt u maar eens aan de kosten voor de studie van kinderen. Zolang beide ouders in leven zijn, is er veelal voldoende ruimte om geld opzij te zetten voor de studie. Maar is die ruimte er ook als de kostwinner komt te overlijden?

Neem contact met ons op

Verzekeringen voor Gezin en Gezondheid

Ga direct naar onze schadepagina en vul het formulier in. Dan helpen wij je zo snel mogelijk.

Direct schade melden