Vervoer & Transport

Het transporteren van goederen brengt altijd het risico op schade met zich mee op. Dit is voor zowel verzender als ontvanger erg vervelend en wil je natuurlijk zo goed en spoedig mogelijk oplossen voor alle partijen. Het is daarom belangrijk om je te verzekeren en deze verzekering af te stemmen op jouw persoonlijke voorkeuren.
 
Naast basisverzekeringen kun je ook kiezen voor aanvullende dekkingen. Ben je benieuwd welke handig zijn voor jou? Wij geven je graag advies. Als onafhankelijk adviseur regelen wij de verzekeringen die het beste passen bij jouw persoonlijke situatie. Zo ben je goed verzekerd met een passende premie. Bovendien weet je dan zeker dat je geen overbodige verzekeringen hebt.

Transportverzekering

Goederen transportverzekering voor elke lading. Als u regelmatig grotere hoeveelheden goederen vervoert, is de kans groot dat u wel eens schade oploopt. Dat is niet alleen vervelend voor u als transporteur of leverancier, maar ook voor de ontvanger ervan. Met de goederen transportverzekering weet u zich verzekerd tegen deze schade.

De goederentransportverzekering keert uit bij schade tijdens het transport van goederen, of het nu om beschadiging of verlies gaat. Ook als de vervoerder zelf aansprakelijk is, keert de goederen transportverzekering uit. Zo houdt u uw kwaliteit hoog en uw klanten tevreden, ook als het eens mis gaat.

Goederentransportverzekering voor expediteurs

Heeft u een expeditiebedrijf en is het vervoeren van goederen uw belangrijkste business? Maak dan een afspraak voor een maatwerk offerte voor uw goederen transportverzekering. Wij helpen u graag om de beste polis tegen de laagste kosten samen te stellen.

Voordelen van de goederen transportverzekering

  • Vergoeding van schade aan goederen door verlies of beschadiging tijdens transport.
  • Verzekering keert ook uit bij eigen aansprakelijkheid.
  • Scherpe premie en uitstekende voorwaarden.
Neem contact met ons op

Verzekeringen voor Vervoer & Transport

Ga direct naar onze schadepagina en vul het contactformulier in. Dan helpen wij u zo snel mogelijk.

Direct schade melden